Vrijwilliger

Kom Maluku Amsterdam versterken

“Masuk sadja’s, netwerkbijeenkomsten, workshops, makan patita’s, taalcursussen, spelavonden en feesten.” Dit is maar een kleine greep uit de activiteiten die Stichting Maluku Amsterdam organiseert voor de Molukse gemeenschap in Amsterdam. Activiteiten, die wij alleen mogelijk kunnen maken met behulp van onze vrijwilligers. En jij kan daar een rol in meespelen. Zou jij betrokken willen zijn bij Stichting Maluku Amsterdam en je inzetten voor de doelen van de stichting? Word vrijwilliger bij ons.

Over Stichting Maluku Amsterdam

Stichting Maluku Amsterdam is een organisatie die zich richt op het versterken van het gemeenschapsgevoel onder Amsterdammers met Molukse roots. De missie en visie van de stichting is om diverse online activiteiten te organiseren die bijdragen aan de verbinding, kennisoverdracht en sociale ondersteuning van de Molukse gemeenschap in Amsterdam. St. Maluku Amsterdam heeft als kernwaarden verbinding, kennisoverdracht en sociale ondersteuning. Hierbij richt de stichting op vier leeftijdscategorieen: Maluku Muda Kids (4-12), Maluku Muda Junior (12-18), Maluku Muda (18-35) en Maluku Senioren (vanaf 55 jaar).

Waarom vrijwilliger worden bij ons?

Als vrijwilliger help jij direct mee aan het creëren van het gemeenschapsgevoel dat St. Maluku Amsterdam wil versterken, namelijk iedere Amsterdammer met Molukse roots met elkaar verbinden.

Dit wordt er van je verwacht als vrijwilliger: 

  • Je wilt meedenken over het opzetten van een event;
  • Je verzorgd workshops of ondersteunt deze; 
  • Je helpt mee bij een event als bar-, kassa- en/of garderobemedewerker; 
  • Je bent gastheer en/of vrouw bij een event; 
  • Je helpt mee tijdens het op- en afbouwen van een event.

Meld je nu aan als vrijwilliger! 

Stuur ons een mail, met daarin je naam, leeftijd en waar jouw interesses liggen om als event vrijwilliger aan de slag te gaan. Heb je vragen? Laat dit ons weten via info@malukuamsterdam.com