Evenementen

Adzalku x Pulang

Tijdens Adzalku staat het leven van de jonge generatie Molukkers in Amsterdam centraal. Voelen zij zich Moluks, Amsterdams of allebei? En op welke manier heeft de superdiversiteit in Amsterdam invloed op het dekoloniale denken van deze generatie? Deze keer worden bovenstaande vragen beantwoord in de muziektheatervoorstelling ‘Pulang’. Waarin Sem Tanate en Sarah Sahertian hun visie delen over 3e en 4e generatie Molukker zijn in de hedendaagse samenleving.

Masuk Sadja – de Amsterdam editie

In samenwerking met St. Pelita hebben wij voor het eerst Masuk Sadja – de Amsterdam editie georganiseerd. Een gezellige samenkomst voor Molukse Amsterdamse senioren van de eerste en tweede generatie vanaf 55 jaar.

podium hosts adzalku

Adzalku: mijn afkomst, mijn thuis

Op 22 maart 2022 vond Adzalku plaats in Tolhuistuin in Amsterdam. Adzalku is het vervolg op het livestream programma ’70 jaar Molukkers in Nederland,’ een Amsterdams verhaal, dat in april 2021 plaatsvond.

zanger meesterwerk muziek

De sterren van de hemel spelen bij Meesterwerk Muziek

Maandenlang hebben ruim 30 amateurs en semi-professionele muzikanten, verdeeld over 3 bands geoefend in de studio’s van Q-Factory in Amsterdam. Bekijk de impressie van het eindoptreden op zondag 27 februari jl.

Gezelligheid aan ’t IJ

Op zondag 27 juni staat er weer een makan patita gepland voor alle Molukse Amsterdammers en hun gasten. Deze keer hebben we een hotspot in de stad gekozen, namelijk het plein voor het EYE Film Museum aan het IJ. Een drukbezochte plek waar je ook kunt rollerskaten! Ernaast is een grasveld om te lekker te kunnen chillen. We nemen net als de vorige keer allemaal wat lekkers te eten te drinken mee. Kom je ook?

Laten we samen er weer wat moois van maken!

Heb je nog vragen? Mail ons gerust!

Hoe zichtbaar is jouw onderneming?

Praat mee met andere Molukse ondernemers over wat jij doet aan de zichtbaarheid van jouw onderneming én jou als ondernemer. Ben je een ervaren ondernemer, deel dan je kennis en ervaringen met de startups onder ons. Meld je nu aan.

Online chocolade proeverij bij Cacao & Spice op zaterdag 6 maart!

Kom alles te weten over de 11 handgemaakte chocolade tijdens deze online proeverij. Meld je aan door een e-mail te sturen.

Werken aan je netwerk!

Ben jij een ondernemer met Molukse roots en woon je in Amsterdam (of omgeving)? Vind jij het interessant om je netwerk te vergroten en mee te denken en te praten over thema’s die actueel en relevant zijn voor ondernemers? Meld je aan en ontvang de link voor deelname.