Evenementen

Meet Up 1 Year anniversary & Nieuwjaarsborrel

De Meet Up bestaat 1 jaar! Laten we samen proosten op ons 1-jarig jubileum én het nieuwe jaar tijdens de Nieuwjaarsborrel.

Verwacht een flinke dosis gezelligheid, de fijnste muziekplaatjes en de kans om nieuwe connecties te maken en het nieuwe jaar samen te omarmen. 

Wij kunnen niet wachten op een gloednieuwe editie vol mooie momenten. Kom jij met ons mee feesten op 25 januari? Dus trommel je kaka, ade, saudara en teman op.

Het aanmelden is gesloten. Blijf onze socials en website in de gaten houden voor komende events!

GEMS x Maluku Amsterdam

Het is tijd! Platenlabel Gems en Maluku Amsterdam slaan de handen ineen. Op zaterdag 21 oktober wordt het allereerste ADE-event georganiseerd met een killer line-up van alleen maar Molukse (opkomende) DJ-talenten. 

Deze bijzondere avond zal in het teken staan van het vieren van creatieve muziektalenten binnen de Molukse community. De fijnste plaatjes vol met future beats, UK garage en RnB bangers zullen gedraaid worden. 

Ben jij bij dit epic ADE-event? Wees snel want de kaartjes gaan hard!

Adzalku x Pulang

Tijdens Adzalku staat het leven van de jonge generatie Molukkers in Amsterdam centraal. Voelen zij zich Moluks, Amsterdams of allebei? En op welke manier heeft de superdiversiteit in Amsterdam invloed op het dekoloniale denken van deze generatie? Deze keer worden bovenstaande vragen beantwoord in de muziektheatervoorstelling ‘Pulang’. Waarin Sem Tanate en Sarah Sahertian hun visie delen over 3e en 4e generatie Molukker zijn in de hedendaagse samenleving.

Masuk Sadja – de Amsterdam editie

In samenwerking met St. Pelita hebben wij voor het eerst Masuk Sadja – de Amsterdam editie georganiseerd. Een gezellige samenkomst voor Molukse Amsterdamse senioren van de eerste en tweede generatie vanaf 55 jaar.

podium hosts adzalku

Adzalku: mijn afkomst, mijn thuis

Op 22 maart 2022 vond Adzalku plaats in Tolhuistuin in Amsterdam. Adzalku is het vervolg op het livestream programma ’70 jaar Molukkers in Nederland,’ een Amsterdams verhaal, dat in april 2021 plaatsvond.

zanger meesterwerk muziek

De sterren van de hemel spelen bij Meesterwerk Muziek

Maandenlang hebben ruim 30 amateurs en semi-professionele muzikanten, verdeeld over 3 bands geoefend in de studio’s van Q-Factory in Amsterdam. Bekijk de impressie van het eindoptreden op zondag 27 februari jl.

Gezelligheid aan ’t IJ

Op zondag 27 juni staat er weer een makan patita gepland voor alle Molukse Amsterdammers en hun gasten. Deze keer hebben we een hotspot in de stad gekozen, namelijk het plein voor het EYE Film Museum aan het IJ. Een drukbezochte plek waar je ook kunt rollerskaten! Ernaast is een grasveld om te lekker te kunnen chillen. We nemen net als de vorige keer allemaal wat lekkers te eten te drinken mee. Kom je ook?

Laten we samen er weer wat moois van maken!

Heb je nog vragen? Mail ons gerust!

Hoe zichtbaar is jouw onderneming?

Praat mee met andere Molukse ondernemers over wat jij doet aan de zichtbaarheid van jouw onderneming én jou als ondernemer. Ben je een ervaren ondernemer, deel dan je kennis en ervaringen met de startups onder ons. Meld je nu aan.

Online chocolade proeverij bij Cacao & Spice op zaterdag 6 maart!

Kom alles te weten over de 11 handgemaakte chocolade tijdens deze online proeverij. Meld je aan door een e-mail te sturen.

Werken aan je netwerk!

Ben jij een ondernemer met Molukse roots en woon je in Amsterdam (of omgeving)? Vind jij het interessant om je netwerk te vergroten en mee te denken en te praten over thema’s die actueel en relevant zijn voor ondernemers? Meld je aan en ontvang de link voor deelname.