Diversity talks

Meld je aan voor StudieHub en Inspire to Aspire

Ben jij een middelbare scholier met een Molukse achtergrond en heb je hulp nodig bij het maken van jouw huiswerk, leren en/of het makden van je studiekeuze? Meld je dan vooral aan voor de gratis onderwijsprogramma’s StudieHub en Inspire to Aspire van Diversity Talks

StudieHub

StudieHub is een onderwijsprogramma dat middelbare scholieren huiswerkbegeleiding aanbiedt. Elke maandag- en woensdagavond kan je terecht in de ObA Staatsliedenbuurt (Amsterdam West) of in de ObA Javaplein (Amsterdam Oost). Er zullen huiswerkbegeleiders klaarstaan om je te helpen met alle huiswerkvragen die je hebt. 

Inspire to Aspire

Ben jij een middelbare scholier of ben je net begonnen met studeren, en zou jij graag academische begeleiding willen en/of extra hulp willen bij het maken van je studiekeuze? Inspire to Aspire is een mentorprogramma waarbij jij als scholier gematcht wordt met studenten die jou meer kunnen inlichten over het studentenleven en jou helpen met het beantwoorden van vragen over studiekeuzes en wat hiervoor nodig is. 

Over Diversity Talks: Hulp in de opstap naar het hoger onderwijs

Diversity Talks is een non-profitorganisatie die zich in de regio Amsterdam inzet voor diverser en inclusiever hoger onderwijs, het vergroten van diversiteit en inclusie in de Nederlandse maatschappij en een Nederland waar iedereen zich thuis kan voelen. Bij Diversity Talks proberen studenten ook te focussen op de persoonlijke levens van de leerlingen. Naast hulp met huiswerk of de studiekeuze, leren de studenten ook de leerlingen beter kennen. Op deze manier krijgen studenten en scholieren meer inzicht over de verschillende levenservaringen van jongeren in Amsterdam en brengen wij verschillende communities samen om te werken aan een hechtere stad. 

Dus wil jij meer halen uit jezelf? Meld je dan aan voor een programma naar keuze. Bij aanmelding zal er op kort termijn contact met je worden opgenomen

www.diversitytalks.nl